Sommarset!

 
Stoff och stils nya ljuscerise jersey var ju ett måste att testa! Så snyggt med det marinblå, kommer passa fint på min lille kille! Testade att göra en liten ärmhållare till t-shirt ärmarna har länge tänkt det men inte kommit mig för det men nu var det gjort och nästa gång blir det snyggare. Min coverstich krånglade hela tiden i det cerise tyget förstår fortfarande inte varför... men bytte jag till annat tyg blev sömmarna superbra.. så blev ju en del skavanker i och med det men ingen som ser om man inte synar:) Så alla tänkbara inställningar har gjorts med detta tyget så kan säga att det tog väääldigt lång tid med all provning....

Så här blev kläderna på! Tycker alltid att det är roligare att se kläderna på för att se hur de tar sig ut. Dock som ni alla vet är det inte alltid det lättaste att fota barn som inte har tid att agera modeller;)
 
 
Permalink Kategori: Piratbyxa, T-shirt; Taggar: willmo, sy sommarkläder, sy barnkläder, sy trekvartsbyxa, sy t-shirt, bandkanta, sy muddar, le knappar, jersey tyg, Kommentarer (0)