Sparkbyxa jacka i härlig velour

 
 
En jacka med dragkedjans på sned fanns med i senaste ottobre så den var ett måste att sy! Köpte den härligt blå velouren på jny rean för ett tag sedan. Gillar skarpa färger och den turkosa Sparkbyxa är gjord av mönster i samma tidning i storlek 56 så sött!  
Är lite pillrigt med så små kläder så träning behövs för att få till de minsta detaljerna snyggt. När jag la dem bredvid varandra för att fota tyckte jag de gick fint ihop så ett par muddbyxor till jackan i bägge färgerna kommer att sys.
Permalink Kategori: Munkjacka Taggar: barnkläder, klänning, sy barnklänning, sy klänning, sy rosa birdsklänning, birdstyg, birdstyget, willmo blogg, willmo, therese mogren, hemsytt, jersey, sy jersey, sy söta barnkläder, muddväv, trikå, rosa tyger, rosa, skapat av therese, skapat med kärlek, söt klänning, söt tunika, tunika, barntunika, leggings, barnleggings, trekvarts byxa, piratbyxa, ottobre, ottobre mönster,, sparkbyxa, sy sparkbyxa, sy sparkbyxa med fötter, velour, velour från jny, sy dragkedja,m; Kommentarer (0)