Tuff muddbyxa

 
Sedan strax innan jul har jag legat sjuk:( Bara legat och tyckt synd om mig, såklart har jag funderat på möjliga syprojekt! Jag har det sista sett att de flesta byxor sitter perfekt på liten så nu finns ju chansen att göra byxor som är lite längre! Annars tycker jag nog att garderoben är väl full för mer i den storleken som han har nu.
 
Tycker det är så snyggt med bakfickor och synliga sömmar på muddisarna ser mer arbetat ut! Igår fick jag äntligen börjat rita mönster till dessa byxorna fick även klippt ut ur det härligt marinblåa joggingtyget från Stoff och Stil, mudd och tråd därifrån också! Gjort ovanligt stora fickor denna gången inte helt likt mig men nu väntar jag spänt att få se resultatet på bäraren!
 
Permalink Kategori: byxor Taggar: willmo, willmo blogg, therese mogren, muddbyxa, muddbyxor, byxa, byxor, mudd, trikå, joggingtyg, mörkblå joggingtyg, mörkblå mudd, tvillingnål, byxmönster, sy byxa, barnbyxa, sy muddbyxa, sy barnbyxa, hemsydda kläder, hemsydda barnkläder, Kommentarer (0)