Grå muddbyxa och tröja med limegröna inslag

Har varit på Stoff och Stil 3 gånger på min semester! Så härligt att bara gå där och känna och fundera på kommande plagg! Inte köpt så mycket men en del joggingtyg till kommande byxor har införskaffats! Bland annat detta gråa joggingtyg, grönvit randiga muddväven från Rosa huset, resterande tyg är från Tygladan.

Oftast innan jag börjar sy mina plagg kan de ha legat och blivit sydda i tankens värld medans andra sker med en gång då jag ser något tyg jag gillar skarpt. Detta setet har legat där och grott ett tag... Mönstret på byxorna har jag gjort en gång tidigare men kände mig inte vidare nöjd med resultatet den gången så klart var jag tvungen att ge detta en chans till. Hop and jump ur ottobre 1/15. Som vanligt håller jag mig inte till mönstret punkt och pricka men denna gången känns det som det blev riktigt bra. Är alltid lika kul att testa nya mönster och inte följa ett och samma.

Tröjan är Three times t ur senaste numret som ni sett mig göra ett par gånger här absolut en favorit!



Jag har även fått en liten bänk till mina symaskiner en egen liten syhörna! Inte helt klar än men gillar den skarpt!
Här står min mors gamla symaskin en Husqvarna som används flitigt, Husqvarna huskylock s15 samt nytillskottet singer coverstich.
 
 
 
 
Permalink Kategori: Tröja, byxor; Taggar: willmo, sytt ur ottobre, sy muddbyxor, sy tröja, sy barnkläder, symaskiner, overlock, coverstich, Kommentarer (0)